VIDEO

NOVÁ ČTVRŤ
Bydlení plné zeleně

Naším cílem není postavit pouze hezký rezidenční projekt s příjemným bydlením a přírodou za domem. Chceme vytvořit plnohodnotné místo pro život. Místo obklopené zelení,  kde bude radost bydlet a radost vychovávat  děti. Místo, kde si s radostí řeknete: Tady žijeme.
 
Dubičný potok je unikátní rezidenční projekt, který přináší do Českých Budějovic nový rozměr bydlení. 
 
Rezidenční domy vznikají v nové obytné zóně Nové Budějovice. V šesti nadzemních podlažích bloku D nabídnou svým majitelům vysoký standard bydlení. Vize projektu se ovšem nesoustředí pouze na dokonalost bydlení, cílem je vytvořit skutečné místo pro život. Celý koncept proto stojí na vytvoření rozsáhlých zelených vnitřních ploch, kde mohou rezidenti trávit čas, relaxovat a setkávat se s rodinou a přáteli. 
 
Architektura projektu je navržena s respektem k okolnímu prostředí, samotné bydlení definuje souzvuk s přírodou. Podzemní parkování a zelené vnitřní plochy budou poskytovat rezidentům dostatečné soukromí.
 
Snahou rezidenčního projektu je vnést zeleň do městského života a vytvořit nejen příjemné místo k bydlení, ale také ke sportování a trávení volného času. Mateřská školka, dětské hřiště, workoutový prostor pro dospělé, park s okrasnou výsadbou, lavičkami, chodníky, nedaleký Dubičný potok, kavárna nebo příjemné posezení uprostřed zeleně ve stínu stromů. Toto vše nabízí projekt Dubičný potok v Českých Budějovicích pro spokojené sousedské bydlení svým rezidentům.